Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan aWe hebben een overzicht ontvangen van aannemer BAM met de planning van werkzaamheden voor de komende weken (weeknrs 50 t/m 2),
dat is van maandag 10 december t/m vrijdag 11 januari.

In week 52 heeft BAM Kerstvakantie en wordt er niet gewerkt aan de tunnel.
UPDATE: Vanwege opgelopen vertraging zal er in week 1 vanaf woensdag 2 januari toch gewerkt worden aan de zuidzijde van het spoor.
Ook het programma in week 2 is bekend gemaakt, er zal dan ook archeologisch onderzoek plaatsvinden (aan de zuidzijde).
Er zijn in deze weken geen werkzaamheden in de nacht of op zaterdagen gepland. 


Samenvatting van de werkzaamheden:
Aan de noordzijde (de Badstratenbuurtkant) worden in week 51 grond, oude kabels en riolering afgevoerd en vervolgens nieuw zand opgebracht (dus vrachtwagenverkeer) om in de week daarna de grondankers aan te brengen voor de vloer van de onderdoorgang. Dit geeft beperkt geluidshinder.
Aan de zuidzijde worden in deze weken ook nog grondankers aangebracht en vervolgens "gording en stempels" voor de rijbaanconstructie (beperkt geluidshinder).

Meer informatie:

  • Overzicht werkzaamheden week 50week 51week 1 en week 2
  • Via de Whatsappgroep ESGL PWW in beheer bij BAM (contact is nu Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Via de Facebookpagina van het project
  • In het tunneldossier op deze website

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook