Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Laatste Penduka actie van 2018

Zin in oliebollen met oud & nieuw? We gaan 30 december "Afrikabollen" bakken! De opbrengsten gaan naar Penduka.

Oliebollen

Update: de limiet van 500 oliebollen is bereikt!

Dit worden oliebollen met (1) rozijnen en appel, (2) kokos en banaan of (3) naturel.

De kosten zijn €1,- per stuk of €8,- voor 10 stuks. We leveren in Groningen stad thuis af bij een bestelling van 20 stuks of meer. Ze kunnen ook op 30 december worden opgehaald aan de Paterswoldseweg 64 vanaf 17.00 uur. Bestellen kan per WhatsApp of SMS naar nummer 06-52016396.

Wij wensen jullie allen een gelukkig nieuwjaar!

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook