Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Niuewjaarsborrel impressieOf het van onze mooie nieuwjaarskaart kwam (gemaakt door André Salters) weten we niet, maar reuze gezellig en druk bezocht was de nieuwjaarsborrel op zondag 6 januari zeker wel.

Enige tientallen buurtbewoners van alle leeftijden kwamen langs om elkaar een goed nieuwjaar toe te wensen. Alle gasten kregen een stembiljet om te kiezen wat de mooiste foto van de fotowedstrijd zou worden.
Met een drankje en een hapje erbij werd het snel gezellig, met het aangekondigde optreden van buurtmannen Tom en Henk als The BathstreetBoys kreeg het geheel live muzikale ondersteuning.Optreden Bathstreet Boys
Voor wie er niet bij kon zijn is er een kort filmpje gemaakt van het optreden met een speciaal Badstratenbuurtlied. 
Link naar video: https://youtu.be/koYsdTrnDco 

De fotowedstrijd

Op de nieuwjaarskaart stond ook een fotowedstrijd uitgeschreven. Er zijn in totaal 12 foto's ingezonden van 7 deelnemers. De aanwezigen konden stemmen op hun favoriet.

Compilatiefoto fotowedstrijdDe top 3 is geworden:
1 Joop Nijhof (sneeuwfoto),
2 André Salters (daken in het ochtendlicht) en
3 Hanneke Scheffers (hondje bij de Eelderbrug).
Omdat de winnaar zelf niet aanwezig was ging de prijs, een fles wijn, naar de nr 2.
Een afdruk van de sneeuwfoto kun je kopen bij de maker Joop Nijhof (stuur hem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een hoge kwaliteitsafdruk op A3 formaat voor 45 euro).

Hieronder tot slot nog de mooie nieuwjaarskaart gemaakt door André Salters en een nieuwjaarsgedicht van Hindrik de Vries wat we graag willen delen. Daartussen een foto van beide heren.

nieuwjaarskaart2019 Hindrik en Andre nieuwjaarsgedicht hindrik

Kijk voor alle foto's van de nieuwjaarsbijeenkomst in ons buurtfotoalbum 

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook