Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Project Tunnel PaterswoldsewegAannemer BAM kondigt aan dat vanwege werkzaamheden (spoorbed bijwerken) op zondag 20 januari de fiets/voetganger spoorwegovergang in de Paterswoldseweg afgesloten zal zijn. De werkzaamheden duren van 2 uur 's nachts (zaterdag op zondag) tot 14 uur in de middag. Het geluid van de gebruikte machines zal goed hoorbaar zijn.

Voor vragen of eventueel klachten over de werkzaamheden heeft BAM nu een mailadres ingesteld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tijdens de werkzaamheden op 20 januari kan ook de uitvoerder Evert Minkema telefonisch bereikt worden op 06-1084 5279 voor acute vragen.

Er is een omleidingsroute over de Peizerspoorwegovergang gepland. Daar zijn echter vanwege de werkzaamheden ook momenten  waarop die overgang is geblokkeerd. Ook zullen er geen treinen rijden, er wordt alternatief busvervoer georganiseerd. 

 

Meer informatie:

  • Lees de brief, die bij aanwonenden bezorgd zal worden. Brief over 20 januari
  • Via de Whatsappgroep ESGL PWW in beheer bij BAM (contact is nu Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Via de Facebookpagina van het project
  • In het tunneldossier op deze website

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook