Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Vader en zoon Borghuis (Oosterbadstraat, jaren 80)Vorig jaar is Joppie Borghuis uit de Oosterbadstraat overleden. Door buurvrouw Hanneke is toen een mooi in memoriam geschreven. Ze heeft inmiddels nog een oude foto ontvangen met zowel vader en zoon Borghuis als hun buurman de oude fietsenmaker Rademakers en 1 van hun "Tasja" Doberman honden. De foto is vermoedelijk eind jaren zeventig, begin jaren tachtig gemaakt en laat de mannen zien zoals ze vele jaren voor hun huis konden worden aangetroffen. De foto is toegevoegd aan het in memoriam artikel.

Klik hier voor het In memoriam Jacob Borghuis (1942-2018)

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook