Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Tunnel PaterswoldsewegAannemer BAM heeft een overzicht gestuurd van de werkzaamheden die in week 5 en 6 (dat is t/m 10 februari) zijn gepland. Het betreft voor ons deel van de tunnel het plaatsen van ankers voor de bouwkuip van de tunnel (beperkt geluidshinder overdag).
Ook is er een pompinstallate geplaatst om in de bouwkuip die wordt aangelegd droog te kunnen werken. Deze pomp is electrisch uitgevoerd om de geluidshinder te beperken. De bemaling zal vanaf deze week worden ingeschakeld en het komende half jaar in bedrijf zijn. In het geval van storing zal er een aggregaat worden gebruikt die meer geluid zal produceren.

Verder heeft BAM een enquête op hun tunnel Facebookpagina geplaatst waarin buurtbewoners hun mening en feedback over de uitvoering van de werkzaamheden aan het spoor en de onderdoorgang Paterswoldseweg kunnen geven.
De directe link naar de enquête is www.uwmeningtelt.nu/extrasneltreingroningenleeuwarden

Meer informatie:

  • Overzicht van de werkzaamheden in week 5 en week 6
  • Via de Whatsappgroep ESGL PWW in beheer bij BAM (mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Via de Facebookpagina van het project
  • In het tunneldossier op deze website

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook