Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Project Tunnel Paterswoldseweg (ESGL)Maandagavond 25 maart (dat is morgenavond) is er een voorlichtingsavond over de tunnelwerkzaamheden georganiseerd door aannemer BAM. Hiervoor is op kleine schaal een brief rondgestuurd, maar alle geïnteresseerde buurtbewoners zijn welkom, bleek bij navraag.
De avond duurt van 19.00 tot ca. 20.30 uur en vindt plaats in de W.A. van Lieflandschool, Paterswoldseweg 131 in Groningen.

Lees hier de brief van BAM 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook