Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

stemuitslagen potloodDe verkiezingen voor provinciale staten van Groningen en waterschap Noorderzijlvest zijn afgelopen woendag 20 maart mede in ons stembureau Badhuis gehouden. Voor de belangstellenden verzamelen we de uitslag van het stembureau en publiceren die met de gemeentelijke en provinciale uitslag. De uitslagen zijn onder voorbehoud, zeker nu er mogelijk een verzoek tot hertelling zal worden ingediend.

 

Uitslag van de Groninger provinciale staten:
uitslag stembureau Badhuis prov staten 2019

 

 

 De uitslag voor het waterschap Noorderzijlvest
(update: nu met cijfers voor het hele waterschap)

uitslag waterschapsverkiezingen Badhuis 2019

 Klik hier voor de uitslagen als pdf bestand

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook