Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

ALV met screenbeansJaarlijks houdt de buurtvereniging een Algemene Leden Vergadering voor alle buurtbewoners.
Het bestuur geeft hier een terugblik op het afgelopen jaar, bespreekt lopende zaken en problemen, nieuwe plannen en activiteiten en het huishoudboekje (Er is een nieuwe penningmeester!).

Dit jaar is de ALV zondag 7 april om 16:30 in het Badhuis. 
Om ca 17 uuur zal buurtgenoot Christien vertellen over het 

penduka project in Namibië waar ze al vele jaren veel tijd en energie in steekt. 
We sluiten af met een buurtborrel.

buurtborrel

Alle buurtbewoners zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Vragen, suggesties, complimenten en kritiek, we horen het graag. Wil je vooraf nog onderwerpen of vragen aanmelden, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot ziens in het Badhuis op zondag 7 april.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook