Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Penduka nodigt je uit voor een benefietconcert door en voor Penduka op zondag 16 juni! Naast muziek kun je genieten van heerlijke (Afrikaanse) hapjes en kennismaken met producten van het Penduka project. De opbrengst van dit Benefietconcert komt ten goede aan het vrouwenproject Penduka in Namibië.

Afbeelding1

Wie en wat?

  • Koor Zingen&Zo met o.a. Afrikaans repertoire
  • DraMali op Kamale Ngoni met zang en percussie
  • Speciale bijdrage door Olivia en Vistorina van Penduka uit Namibië

Wanneer?

Zondagmiddag 16 juni 2019
14:30-17:00, Inloop vanaf 14.00 uur

Waar?

In de tuin van “De Cappellenhof” Schelfhorst 14 in Paterswolde!

Waarom?

Naast muziek genieten van heerlijke (Afrikaanse) hapjes en kennis maken met producten van het Penduka project zijn onderdeel van het programma. De opbrengst van dit Benefietconcert komt ten goede aan het vrouwenproject Penduka in Namibië.

Hoe?

Kaarten: 12,50, inclusief eerste drankje
5,00 voor kinderen/jongeren van 6 tot 16 jaar
Kaartverkoop: bij voorkeur bedrag overmaken aan de Stichting Penduka o.v.v. Benefiet NL77RABO0325186901. Vermeld uw mailadres. U ontvangt de kaarten digitaal op dit adres. Vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Reserveren via de website van Zingen&Zo of kopen op 16 juni is ook mogelijk.

Meer informatie : www.penduka.com, www.zingenenzo.nl

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook