Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Jacky Meester Afgelopen dinsdag 28 mei is onze actieve en inspirerende buurtgenote Jacky Meester overleden.
Bij veel buurtinitiatieven was ze betrokken zoals de leesclub en de buurtwandelclub. Veel mensen kennen haar ook van haar acties voor het kinderweeshuis in Birma waarvoor ze met verschillende acties succesvol geld binnenhaalde dat ze daar eigenhandig ging afleveren.
Ze woonde lang in de Westerbadstraat. 25 April van dit jaar heeft ze haar negentigste verjaardag nog gevierd in het Badhuis.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook