Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Tunnel PaterswoldsewegDe tunnelvloer krijgt vorm en er wordt gewerkt aan de aansluiting aan de Paterswoldseweg aan onze kant (Noordzijde). 
In een brief (die niet overal is bezorgd) worden de werkzaamheden toegelicht.
De weg wordt ook anders ingericht en daardoor zijn weer een aantal parkeerplaatsen (tijdelijk) vervallen. Ook het fietspad aan de westkant (bij BAT Niemeijer) is buiten gebruik. BAM denkt dat de voetgangers en fietsers van resp. het voetpad en fietspad aan onze kant van de Paterswoldseweg gebruik zullen maken. 
Vanf 22 juli zal dan het voetpad en fietspad daar klaar zijn en de andere zijde worden afgesloten en heringericht.

Vanwege deze werkzaamheden zijn de afgelopen week de ondergrondse vuilstortcontainer en ook de glasbak en papiercontainer zijn weggehaald bij de COOP. De bewoners die hun huisvuil daar brachten hebben een brief gehad dat ze dat nu (tijdelijk) in de 2 stortkokers bij de Marwixhof kunnen brengen. 
Voor de papierbak en de glasbakken staan tijdelijk bovengrondse vervangers aan de Peizerweg ter hoogte van de Abel Tasmanstraat (zie foto's hieronder).

Glasbak Peizerweg Papierbak Peizerweg

Meer informatie:

  • Lees hier de brief van BAM over herinrichting van de Paterswoldseweg
  • Overzicht van de werkzaamheden in week 22
  • Via de Whatsappgroep ESGL PWW in beheer bij BAM (mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Via de Facebookpagina van het project
  • In het tunneldossier op deze website

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook