Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

enewsletter 300x225Er is weer een nieuwsbrief verschenen. Omdat deze digitaal wordt verstuurd had de bezorger geen last van de regenbuien.
Heeft u geen nieuwsbrief ontvangen?
Via deze link is hij ook voor niet-abonnees te lezen. Een dezer dagen hangt er ook een papieren versie op het Badhuis.
Onderwerpen zijn deze keer: de tunnelaanleg in de Paterswoldseweg, de jaarlijkse ALV (in het voorjaar), de buurtschoonmaakactie, het overlijden van buurtbewoonster Jacky Meester, de vergunning voor uibreiding van de jongerenhuisvesting enz.
Aanvullingen of commentaar zijn welkom bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Abonneren op de nieuwsbrief en de nieuwsflits (bericht bij een nieuwe melding op de website) kan via het blauwe vak op de homepage van de website.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook