Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Zwembad Badstratenbuurt (jaren 50)Badhuisschrijver en buurtbewoner Joost heeft een leuk verhaal geschreven over het voormalige zwembad waar onze buurt naar is vernoemd. Hij is lid van de Badhuisschrijvers, een groep enthousiaste verhalenvertellers die maandelijks bijeenkomen in het Badhuis. Op hun weblog publiceren ze de vruchten die uit hun onderzoekswerk, schrijfvaardigheden en de Badhuisbijeenkomsten ontstaan. Deze keer dus een mooi verhaal over het zwembad geinspireerd op bijgaande foto.
Lees hier het complete verhaal

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook