Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

project tunnelMorgenavond woensdag 16 oktober wordt door BAM een voorlichtingsavond gehouden, door hun een "voorlichtingsmoment" genoemd. Onderwerp is m.n. het afbouwen van de nieuwe overbrugging voor de HOV-as (de busbaan) en het verwijderen van de huidige tijdelijke busbrug. Daarop volgend zal de Koeriersterweg ook worden aangepast.
Omdat de werkzaamheden vooral aan de zuidzijde van de spoorweg plaatsvinden is de uitnodiging niet breed verspreid.
Voor geïnteresseerden is de uitnodigingsbrief hier na te lezen.
De voorlichtingsavond wordt gehouden in de 
W.A. van Lieflandschool
Paterswoldseweg 131
van 19:30 tot 20:30

Verder heeft BAM weer een planning van werkzaamheden gepubliceerd, nu voor week 43 (van 21-10 tot 27-10, lees meer). Voor onze zijde (noord) zijn de activiteiten vooral opruimwerkzaamheden, aanvullen fietspaden, metselwerk, div. voorbereidend (grond)werk voor herinrichting terrein voor Coop/Jongerenhuisvesting met als mogelijke hinder van aan- en afvoer van verkeer uit de bouwkuip.

In publicaties van RTVnoord (lees meer) en het Dagblad van het Noorden (lees meer) is duidelijk geworden dat de tunnel voor voetgangers en fietsers vanaf 8 november gebruikt kan worden. Vanaf 1 november zal de spoorwegovergang definitief niet meer gebruikt kunnen worden vanwege de afbouw van de nieuwe busbaanbrug. Deze informatie is helaas niet door de projectorganisatie aan de omwonenden gemeld, maar dankzij RTVNoord en het Dagblad van het Noorden zijn we toch geïnformeerd.

Meer informatie:

  • Via de Whatsappgroep ESGL PWW in beheer bij BAM (mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Via de Facebookpagina van het project
  • In het tunneldossier op deze website

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook