Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Veiling Kitsch en kunst

We houden een laatste veiling voor het ‘Educatief project Weeskinderen’ in Birma op

Zondag 24 november
van 16 tot 18 uur in het Badhuis
Kleine Badstraat 4 Groningen

Hoe werkt het?
Iedereen neemt Kitsch of Kunst mee, samen bepalen we de inzetprijs. Veilingmeester Astrid zal proberen dat aan de meest biedende te verkopen. Niet verkocht: dan neem je het weer mee naar huis. De opbrengst is voor het weeshuis.
Kom om te kopen of voor de gezelligheid. 
Voorwerpen die je wilt laten veilen kun je evt. van te voren inleveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook als je niet kunt of niet komt.

Klik hier voor eerdere berichten over acties voor het weeshuis op deze website.


Meer over het project ‘Educatief project Weeskinderen’ in Birma

Vanaf 2008 hebben we dankzij veel activiteiten en giften ruim € 70.000  naar een weeshuis in Birma gebracht.
Het is ontroerend om te zien hoe de weeskinderen daar kansen krijgen die andere kinderen in Birma nog niet hebben.
Met ons geld zijn daar gebouwtjes neergezet, is er een waterput gegraven en is de keuken verbouwd, een slaapzaal gerealiseerd en veel meer. 
Anderen o.a. uit Singapore hebben daar een Middelbare School neergezet met een compleet computerlokaal. De docenten worden betaald uit een fonds van Mw. Aung Sang Suu Kyi. Dit alles is gerealiseerd door één monnik, inspirerend!

Jacky Meester droeg het project een warm hart toe, helaas is ze 28 mei op 90 jarige leeftijd overleden.  Ze heeft zich tot het laatst toe ingezet voor dit project. We gaan dit project nu definitief afsluiten met een allerlaatste Kitsch en Kunst, waar we ook een aantal persoonlijke dingen van Jacky gaan veilen.

Heel veel dank voor jullie financiële inspanningen en bijdragen al die jaren. We nodigen je van harte uit te komen op zondag 24 november. 

Bij VRIJDAG aan de Walstraat is een permanente boekenverkoop voor ons project. (veel van Jacky haar boeken zijn daar te koop).
In januari 2020  gaat Henny Zikken samen met 3 vriendinnen naar Birma om het geld persoonlijk te brengen. Heb je vragen bel of mail gerust.

Henny Zikken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Educatief project voor weeskinderen, t.n.v. J.G. Meester. NL38INGB0006032833     

       

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook