Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Nieuwjaarskaart 2019Wie heeft een mooie foto of een leuke tekening die we mogen gebruiken als afbeelding op de buurt nieuwjaarskaart?
Vorig jaar is er door André Salters een fraai luchtbeeld van onze buurt gemaakt (zie de foto). We zouden het mooi vinden ook dit jaar weer een kaart met werk van een buurtbewoner te kunnen verspreiden. Het kan een foto van een buurtdetail zijn, een kindertekening of bjvoorbeeld een collage.
Om de kaart op tijd te kunnen maken willen we graag uiterlijk volgend weekend 8 december jullie inzendingen binnen hebben.
Stuur je ontwerp per mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat het weten als je dat niet lukt dan komen we langs om je ontwerp op te halen.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook