Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

img_2411Afgelopen vrijdag 7 januari was de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel van de Badstratenbuurt.
Onder het genot van een hapje en een drankje proostten een twintigtal buurtbewoners op het nieuwe jaar, werden nieuwtjes uitgewisseld en werd kennisgemaakt met twee nieuwe buurtbewoners.

 

 
img_2404
Tevens werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal nieuwe wijnen van de buurtsuper te testen. Een kritisch panel van buurtbewoners heeft meerdere wijnen geproefd. De beoordelingen liepen uiteen van 'vruchtensap met alcohol' en 'afdronk laat het afweten' tot 'vrolijke, fruitige, frisse, vlotte wijn'.  

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook