Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Foto-impressie veiling Kunst en KitschDe veiling van Kitsch tot Kunst voor het weeshuisproject in Birma op 24 november was een succes. Er was een gevarieerd aanbod en de aanwezigen hebben zich dankzij veilingmeester Astrid goed geweerd. Dat heeft het geweldige eindbedrag van 1700 euro opgeleverd. 
Het was tevens een mooie afsluitende herinnering aan buurtgenoot Jacky Meester die eind mei op 90-jarige leeftijd overleed. Zij was vele jaren met diverse acties de drijvende kracht om geld in te zamelen voor dit goede doel. De buurtvereniging heeft op de veiling 2 door haar gemaakte natuurfoto's gekocht die in het Badhuis zullen komen te hangen.
Begin volgend jaar gaan enkele vriendinnen van Jacky het geld van deze en andere nog lopende acties bij de monnik van het weeshuis in Birma afleveren.

Klik hier voor meer artikelen over acties voor het weeshuis in Birma

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook