Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Tunnel PaterswoldsewegAanstaande vrijdag 13 december wordt de tunnel opengesteld voor alle verkeer. Alleen de aanwonenden rond de tunnel zijn door Prorail uitgenodigd voor de officiële opening. Maar er wordt volgens Facebook een heus feest georganiseerd, dus we gaan er van uit dat ook andere bewoners en belangstellenden welkom zullen zijn.
Het programma is als volgt (we citeren de uitnodigingsbrief):

 13:30 - 14:30  Officiële opening door gedeputeerde Fleur Gräper van de provincie Groningen, wethouder Philip Broeksma van de gemeente, Dorothé Wennekendonk van Prorail en Alfred Siemes van BAM. 
 15:30 - 16:30 Wegspelen (programma voor kinderen)
 tot 18 uur Dikdoun in tunnel (hapje, drankje, theaterkraam en muziek in de tunnel)
vanaf 20:00 Tunnel open voor alle verkeer

Het is niet duidelijk of vrijdag alle werkzaamheden aan onze kant van de tunnel, met name het terrein vóór de jongerenhuisvesting, het nieuwe fietspad parallel aan het spoor en de "shared space" voor de Coop dan al volledig zijn afgebouwd.

Via Facebook is te volgen of het openingsprogramma nog wordt gewijzigd. Er is aangegeven dat er ook flyers verspreid zullen worden door de projectorganisatie in de buurten rondom de tunnel.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook