Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo Coop LubbersDe Coop wordt verbouwd en wel in een razend tempo. Inmiddels is de hele supermarkt van binnen leeg gemaakt en zijn de werkzaamheden voor de opbouw ook al gestart. De bouwvakkers maken dan ook lange uren. In overleg met de buurtverenging wordt het Badhuis als tijdelijk kantoor gebruikt.
Woensdagmorgen 18 december gaat de winkel weer voor ons open.

Lees meer voor een kleine foto-impressie van de voortgang.

De voorkant van de winkel
De winkelpui zoals hij was (dinsdag 3 december)

start van de ontmanteling
De groente afdeling, nog net in gebruik

De ingang (voor de afbraak)
De winkelingang nog net in gebruik

Het interieur van de winkel is verdwenen
Het interieur van de winkel is verdwenen (donderdag 6 december)

De ingang op zondag 8 december
Een blik naar binnen door de ingang (zondag 8-12)

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook