Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Op zaterdag 4 januari 2020 vond de eerste schoonmaakactie van het Zwerfafvalteam van de Badstratenbuurt plaats. De totale opkomst was groot: wel 14 volwassenen en 3 kinderen deden mee! In koppels zijn de buurtbewoners alle straten, het Badhuisplein en de kade langsgegaan om zwerfafval te rapen.

Er was veel te ruimen: het "gewone" afval en de restanten van oudejaarsnacht. Zo was er aan de kade veel vuurwerk overgebleven van oud en nieuw. Er lag voldoende op de straten om de vuilniszakken goed te vullen. Vuilnis dat te groot was voor de vuilniszak heeft het team gemeld bij de gemeente. Rond half 12 waren de teamleden klaar en was iedereen blij en voldaan met zowel de grote schoonmaakploeg als de schone wijk.

foto zwerfafvalteam 04012020

Deze schoonmaakacties gaan maandelijks in de badstratenbuurt plaatsvinden. Aanmelden kan altijd; mail hiervoor naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Leden worden per e-mail of per WhatsApp op de hoogte gehouden van vervolgacties. Daarnaast komen de schoonmaakdata in de kalender op de website te staan.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook