Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

bijDe Gemeente Groningen en de Natuur en Milieufederatie Groningen stimuleren Stadjers om zelf weer groente, fruit en kruiden te verbouwen. Dit heeft een positieve invloed op allerlei aspecten van ons leven en is bovendien sociaal, leerzaam en erg leuk. Het project Groningen - Eetbare Stad geeft inspirerende voorbeelden en ondersteunt concrete initiatieven. Zo zijn het plukbos in Kardinge en de buurtmoestuin in de Resedastraat ontstaan en zijn op schoolpleinen en in wijken vele fruitbomen geplant. In het kader van het project Groningen - Eetbare Stad worden ook lezingen en excursies georganiseerd, waarvoor u van harte bent uitgenodigd.
Klik hier om meer over deze lezingen en excursies te lezen. 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook