Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo Humanitas
Met zo'n 200.000 inwoners heeft de Stad ook 200.000 verhalen die het waard zijn om verteld te worden. Bij Humanitas zijn we op zoek naar stadjers die het fijn zouden vinden om hun verhaal op papier te hebben en hier hulp bij nodig zijn. Onze vrijwilligers staan startklaar om ze te helpen om een dergelijk levensverhaal op te tekenen. 

Heeft in interesse in het optekenen van uw verhaal en kunt u daarbij een helpende hand gebruiken?
Neem dan contact op met Humanitas via 050-3126000 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Uw verhaal delen met anderen kan van veel waarde zijn voor uzelf en voor anderen, of u nu al een heel leven achter u hebt of nog midden in het leven staat. Een vrijwilliger van Humanitas kan u helpen (een deel van) uw levensverhaal vast te leggen.
Sommige mensen hebben een moeilijke tijd doorgemaakt en willen dit delen met anderen. Denk aan het overwinnen van een ziekte, het worstelen met psychische problemen of vluchten naar Nederland vanwege oorlog. Veel ouderen willen graag hun herinneringen en ervaringen aan hun kinderen en kleinkinderen doorgeven. Herinneringen ophalen heeft een luchtige kant van ‘die goeie oude tijd’, maar ook een bedachtzame kant van ‘hoe was het ook alweer?’. Er zijn gebeurtenissen, mijlpalen, episoden en kruispunten in het leven. Omdat niet iedereen in staat is hier een goed lopend verhaal van te maken, helpen vrijwilligers van
project Levensverhaal van Humanitas bij het schrijven en vormgeven ervan. Dit is zowel voor de deelnemer als voor de vrijwilliger een bijzonder en intiem proces.
De vrijwilliger komt bij u thuis om herinneringen op te halen en samen te zoeken naar een vorm om deze vast te leggen. Eventueel kunt u samen op zoek naar een gedicht, een lied en foto’s om het verhaal te illustreren. Het bewaren van waardevolle herinneringen kan in
boekvorm, maar ook in de vorm van een website, een tijdschrift, een collage…
De Levensverhaal-vrijwilligers sluiten graag aan bij uw wens

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook