Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo Fitgaaf

GRATIS HULP AANGEBODEN in stad Groningen:

Morgen (woensdag 18-3) zijn Tom en de 'fitgave' bakfiets beschikbaar. Voor mensen of organisaties in kwetsbare of uitdagende situaties. Voor boodschappen, bezorgingen of het rondbrengen van spullen voor wijkbewoners bijvoorbeeld.

Spontaan bedacht en niet volledig doordacht, dus een paar 'spelregels' vooraf zijn misschien handig:
Kun jij, als persoon in kwetsbare situatie of als organisatie die bijvoorbeeld spullen rondbrengt aan kwetsbare wijkbewoners, morgen (woensdag 18 maart) een beetje extra mobiliteit en kuitkracht gebruiken?
Mail dan tot morgenvroeg 09:00 je verzoekje (met korte toelichting, postcode en eventueel telefoonnummer) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan probeer ik (Tom) tussen 09:00-10:00 een inventarisatie en planning te maken. Nog geen idee wie zich met welke verzoeken zal melden, dus garanties kunnen lastig worden gegeven. Het zou daarnaast zo kunnen zijn dat richtlijnen/adviezen m.b.t. naar buiten gaan, nog worden aangescherpt.

Het gaat om een niet-electrische bakfiets, dus we gaan uit van een straal van max. 10 km rondom centrum van stad Groningen. Qua inhoud zullen er ongeveer 3 volle boodschappentassen in de bakfiets passen. Er kan ook een tafelblad op de bakfiets, waarmee er bovenop nog wat vervoerd kan worden.

Ken of ben je iemand voor wie onze bakfiets + fietser een klein steuntje in de rug kan geven? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet!

Tom Steffens / Ooster Badstraat 35

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook