Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

BadhuisHet bestuur van de buurtvereniging heeft besloten alle activiteiten in het Badhuis af te gelasten, tenminste tot de afloop van sluitingsperiode die voor de horeca is afgekondigd. UPDATE (2) De aangepaste maatregelen van de overheid geven het Badhuis nog weinig ruimte, de buurtvereniging houdt het Badhuis in ieder gevalgesloten tot 1 september.
Alle gemaakte reserveringen zijn afgezegd of worden uitgesteld. 

Contact met buurtgenoten blijft mogelijk op allerlei manieren: bel ze op, klop op het raam, gebruik de buurt Facebookpagina enzovoort.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook