Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo PendukaVanuit Penduka in Groningen proberen we ook voor de vrouwen in Namibië en voor onze eigen community bescherming iets te doen in deze Corona tijd. 

Daarom maken we nu mondkapjes van Penduka stoffen in 2 modellen:
1) rond model met elastiek
2) rechthoekig model met katoenen bandjes
Beide dubbellaags met ruimte voor een filter. Echte Penduka print, 100% katoen, uitwasbaar op 90 graden. Ze kosten 10 euro per stuk. Ook kindermodellen zijn mogelijk.

Mondkapje model 1   Mondkapje model 2

De opbrengst is voor het goede doel, Penduka. En wat is er extra mooi aan deze mondkapjes?Je koopt er  zelf één en er wordt dan ook één mondkapje gedoneerd aan de vrouwen in Namibië.
Bestellen kan bij Penduka, Paterswoldseweg 64, Groningen. Bij voorkeur opgeven via Whatsapp +31 6 52016 396 (Christien).

Meer over Penduka op lees je op www.penduka.com/nl

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook