Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

logo_lentekriebels_2011Vanaf vandaag kunnen mensen zich inschrijven voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak LenteKriebels.
Dit jaar is de stadsbrede actie van 1 tot en met 29 april. Iedereen kan zich aanmelden; buurtbewoners, (sport)clubs, collega’s, scholen, enz. Meedoen aan LenteKriebels betekent gezamenlijk een paar uur de handen uit de mouwen steken om in je eigen buurt zwerfvuil op te ruimen en stoepen te vegen. De boel weer aan kant.


Aanmelden kan tot 11 maart via de website www.groningen.nl/lentekriebels.
Lees hier het hele persbericht.
 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook