Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

woningschadeVerschillende huizen in onze buurt hebben de afgelopen jaren schade opgelopen. De oorzaak is niet altijd duidelijk, daarom is het ook lastig om de schade eventueel te kunen verhalen. Wat kan helpen is informatie met elkaar delen zodat ieder op de hoogte is van wat er speelt. Daarom heeft de buurtwebsite sinds kort een nieuwe dossier woningschade.

Onderwerpen die hierin aan de orde komen zijn schades door aanleg van de tunnel in de Paterswoldseweg, schade door lage grondwaterstanden,schade door aardbevingen. De documenten, foto's en grafieken zijn beschikbaar in een Google drive map via deze link: https://drive.google.com/open?id=1UiXLNXP9DYS50kkiiJVH6DMhDGGOxXP5

 

 Wat kun je er nu vinden:

  • Gegevens over de grondwaterstanden in onze buurt (bron gemeente Groningen)
  • Gegevens van de peilbouten die tijdens de grondwaterontrekking van de tunnelaanleg zijn geplaatst (boutnrs. zijn nog niet gekoppeld aan adressen)
  • Informatie uit de WhatsApp groep die tijdens de tunnelaanleg actief was
  • Adresgegevens van instanties

Als je vragen hebt of aanvullingen op de aanwezige informatie kun je die mailen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook