Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

logo gemeente groningenInwoners van de gemeente Groningen kunnen vanaf 4 juni tot en met 29 juli 2020 reageren op het conceptbestemmingsplan Gebouwd Erfgoed Groningen. In dit bestemmingsplan worden alle karakteristieke en beeldondersteunende objecten (niet alleen gebouwen) in het grondgebied van de voormalige gemeente Groningen vastgelegd. Het voorziet daarbij een regeling die toeziet op het, voor zover mogelijk, in stand houden van de karakteristieke en/of ruimtelijk relevante kenmerken, van deze objecten.

Ongeveer 6.000 panden krijgen een cultuurhistorische erfgoed status. Hierbij zijn ook een behoorlijk aantal panden in onze buurt benoemd.
Op 18 juni tussen 17:00 -1800 uur is er een digitale informatiebijeenkomst voor inwoners via de online tool Webex. Meer informatie hierover en inschrijven kan via gemeente.groningen.nl/actuele-bestemmingsplannen.

Lees het hele artikel op de website van de gemeente.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook