Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Boom vector gemaakt door freepik - nl.freepik.comIn onze buurt staan verschillende bomen in perkjes en tussen parkeervakken. De laatste paar jaar zijn er op een aantal plekken bomen gesneuveld. We willen graag met de gemeente overleggen over herplant of een andere invulling.
In de buurt Whatsapp groep is daar al over gesproken. Om een goed beeld te krijgen van wensen en ideeën willen we die als buurtvereniging verzamelen om met de gemeente te bespreken wat zij met de lege plekken van plan zijn en wat wij als buurt willen. Misschien kan er ook aan andere wensen voldaan worden.

Laat daarom aan secretaris Annelies van de buurtvereniging per mail weten waar een boom is verdwenen (de buurtvereniging is niet alwetend) en op welke manier die volgens jou vervangen zou moeten worden. Geef ook aan waar je zelf woont zodat duidelijk is of jou belang voor de straat/buurt geldt of ook voor jezelf.
Ook andere wensen ten aanzien van groen of misschien vervanging of verwijdering van bomen kun je aangeven, dan kunnen we dat ook bespreken.
Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je ideeën, zij zal alles verzamelen.

Zo zetten we een boom op over onze buurtbomen (;-)

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook