Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Zwerfafvalteam actiefZaterdag 8 augustus was het zwerfafvalteam weer actief. De buurt is weer verlost van een flinke hoeveelheid zwerfvuil. Ondanks de tropische temperaturen werd door dit keer zes buurtgenoten een opruimronde door de buurt gemaakt.
Met koffie vooraf en een drankje na afloop een gezellige en voor onze buurt nuttige besteding van de zaterdagochtend.  

Een volgende keer ook meedoen? Aanmelden kan altijd; mail hiervoor naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Leden worden per e-mail of per WhatsApp op de hoogte gehouden van vervolgacties.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook