Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Stadspark drafbaan als evenementenlocatieHoewel vanwege Corona de evenementen in het Stadspark vrijwel allemaal zijn geannuleerd gaat het plannen maken wel door.

De gemeente wil van met name de drafbaan de groenste evenementenlocatie van Nederland maken. Dat bericht gaf deze zomer veel onrust bij omwonenden en daarom wil de gemeente(raad) zich voor verdere stappen laten informeren over de ideeën en bezwaren van omliggende buurten. Deze week is er een bijeenkomst waar de omliggende buurtverenigingen tekst en uitleg krijgen over de plannen.

Heb je een mening over de plannen, ben je er vóór of juist heel erg tegen? Laat het de buurtvereniging weten zodat ze dit kan inbrengen bij de bijeenkomst.
Stuur je punten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen het mee.
Na afloop volgt een terugmelding op onze website.

Lees meer:

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook