Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Penduka mondkapjeBeste buurtbewoners,

Namens de Penduka vrouwen in Namibia en Stichting Penduka in Groningen willen we jullie heel hartelijk bedanken voor de aankoop van de Penduka print mondkapjes binnen deactie ' Buy one, and we give one'.

Jullie waren geweldig! en we hebben nog buren leren kennen waarvan we niet wisten dat ze bestonden.

Uitdelen Penduka hulppakkettenNiet alleen heeft deze actie € 3000 opgebracht door verkoop en uitdelen van meer dan 300 mondkapjes maar ook nog een extra € 3000 opgeleverd door de verdubbelings actie van Wilde Ganzen die graag mee deden om de vrouwen van het Penduka project in tijden van lockdown te helpen met nood voedsel en hygiene pakketten. De crisis is ook daar nog lang niet voorbij. Niet omdat er zoveel besmettingen zijn maar meer omdat de economische crisis fataal is voor zoveel mensen voor wie gelden: geen werk = geen inkomsten.
Nu er geen toeristen meer naar Namibia gaan omdat de grenzen gesloten zijn kunnen we als stichting niet anders dan verder te gaan met het lobbyen voor deze vrouwen die zulke prachtige producten maken.

Penduka winkel open

Vrijdagmiddag 28 augustus is de Penduka winkel aan de Westerbadstraat 51 weer open van 15.00 tot 19.00. We willen speciale aandacht geven aan klant gerichte bestellingen zoals het laten maken van een eigen tas, kleed, kussen.
Daarnaast zijn er leuke kado pakketten en heel veel informatie te verkrijgen.
Mochten jullie zelf een goed idee hebben hoe we vrouwen van Penduka vanuit onze buurt verder kunnen helpen, laat het horen.

koffie/thee met wat lekkers aanwezig.
Van harte welkom.

Christien Roos
Penduka
www.penduka.com

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook