Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

WorldCelanUpDay-SamenTegenZwerfafvalDag allemaal,
 
Aanstaande zaterdag is het World CleanUp Day.
Als Badstratenbuurt willen we daarbij niet achterblijven en houden een buurt schoonmaak actie:

Op zaterdag 19 september van 10 tot 12 uur. 

10 uur (koffie = klaar) in t Badhuis 
10.30 - 11.30 uur afval halen
11.30 - 12 uur (= gezamenlijk afsluiten) 
 
Fijn als je meedoet, alleen deze keer of regelmatig als lid van het zwerfafvalteam..
 
Groet, Florian en Petra en Anet
 
PS Onze buurt heeft een zwerfafvalteam dat periodiek de buurt van rommel verlost. Wil je hier regelmatig aan bijdragen? Geef je op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je wordt geïnformeerd bij volgende activiteiten.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook