Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

world cleanup dayZaterdag 19 september was het Wordl CleanUp Day, een initaitief van onder andere Nedelrland Schoon. Ook het buurt zwerfafvalteam kwam op deze zonnige zaterdag in actie met assistentie van adhoc schoonmakers.
Na een gezamenlijk kopje koffie of thee (op afstand genoten in het Badhuis) ging men groepsgewijs de buurt rond.
De oogst bestond uit To Go bekers, blikjes en flesjes energydrink en bier, fietsonderdelen, plasticresten enzovoort. Hoogtepunt was wel een spiksplinternieuw breekijzer dat een nieuwe betrouwbare eigenaar heft gevonden. De rest verdween in de ondergrondse vuilcontainer.

actiefoto worldcleanupday

oogst worldcleanupday

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zwerfafvalteam komt regelmatig in actie. Wil je daar meer van weten, stuur dan een mail naar Florian, Peter en Anet op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook