Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo BrandwondenstichtingIn de week van 4 tot en met 10 oktober a.s. collecteer ik voor de brandwondenstichting in onze buurt!
Samen zetten we ons in voor een littekenvrije toekomst en maken we hét verschil voor brandwondenslachtoffers. Maar liever nog voorkomen we het, kijk daarom bij de tips hoe je je huis een stuk veiliger maakt: https://thuistest.brandwondenstichting.nl/

Deze week kom ik langs met de collectebus, een grote glimlach bij de deur is superleuk.
En een bijdrage is welkom. Hoe kan je meedoen?

  • Contant in de collectebus
  • Contactloos betalen: Scan de QRcode op de collectebus en betaal direct via je bank.

Hartelijk dank alvast
Hugo

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook