Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo Zeekracht werkgroep

Bij de buren in de Zeeheldenbuurt is onlangs een nieuwe commissie (ZEEkracht genaamd) opgericht die zich gaat bezighouden met verduurzaming van de buurt. Vanuit onze Badstratenbuurt willen we hier bij aanhaken. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld gezamenlijk spouwmuurisolatie of zonnepanelen te kunnen inkopen. 
Om erachter te komen waar men het meest behoefte aan heeft, wordt er een enquête igehouden.
De enquete is digitaal in te vullen via de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/N6D7JTF
We proberen binnenkort ook een papieren versie in onze buurt te verspreiden.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook