Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

samen in de buurt2020 is het jaar van de corona. We waren net een beetje opgekrabbeld van de maatregelen van het voorjaar en wennen aan een nieuwe manier van samenleven en nu zitten we alweer in een nieuwe (gedeeltelijke) lockdown.

Voor de één is dat geen enkel probleem omdat bijvoorbeeld de rust zeer welkom is. Voor de ander is het een drama wegens werk of gezondheid of sport of contacten of ……vul maar in.
Hoe je er ook instaat, waarschijnlijk willen de meesten van ons zo snel mogelijk weer uit deze situatie komen. Maar in de tussentijd maken we er het beste van. 

Misschien heb je voldoende contacten om je heen. Maar het kan ook zo zijn dat je je alleen voelt of dat je steun of plezier kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een wandelingetje of telefoontje of een deurgesprek op 1 1/2 meter afstand of een kaartje of …..?????

Mocht dit zo zijn, laat dit dan weten. Blijf er niet mee lopen want met een klein gebaar kunnen we elkaar steunen.
Dus bel of app gerust naar Christien (nr 0652016396) of Annelies (nr 0629240372).

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook