Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Buurtschoonmaak teamBericht van het zwerfafval team:

Op zaterdag 14 november gaan we weer in aangepaste vorm de buurt schoonmaken met het zwerfafval team. Omdat we rekening moeten houden met de RIVM maatregelen kunnen we niet starten en afsluiten met koffie / sapje. Ook een groep / samenscholing van meer dan 2 mensen is niet toegestaan. 
 
Hoe kan het wel? 
Kom zaterdagmorgen alleen of met z'n twee
ën naar het Badhuis. We pakken dan om 10 uur zelf grijpers en vuilniszakken, gaan een rondje vuil ophalen met je groepje en leveren de spullen weer in rond 11.30 uur. 
 
Groeten en tot zaterdag, Florian, Petra en Anet. 
 
Het zwerfafvalteam komt regelmatig in actie. Wil je daar meer van weten stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook