Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

logo bvb rob bruijgomsZondag 29 november van 15.30 - 17.30 uur houden we de algemene ledenvergadering (ALV) van onze buurtvereniging.
Vanwege corona kunnen we niet in het Badhuis vergaderen.  Maar niet getreurd, dit jaar is de vergadering online.
En natuurlijk is er na de ledenvergadering een leuke activiteit. Dit jaar is het een pub quiz (met dank aan Hugo) die wordt gepresenteerd door Yvonne + Theo. 
Doe alleen of samen met je huisgenoten of buurman/buurvrouw mee met de spannende Badstraten pub quiz!

Pubquiz plaatje

Meld je ór 20 november aan voor de vergadering en de pub quiz bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen die zich aanmeldt (met je e-mailadres en huisadres) voor de vergadering en de pub quiz ontvangt digitaal de agenda + jaarverslag en kan aansluitend meedoen met de pub quiz. Voor de pub quiz ontvang je wat lekkers aan huis voor bij de quiz.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook