Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

collage ALV en pubquizZondag 29 november hebben we de jaarlijkse ALV gehouden. De vergadering was dit voorjaar uitgesteld vanwege Corona, maar inmiddels zijn veel mensen vertrouwd geraakt met videobellen en besloot het bestuur dat we dat ook konden proberen.
We begonnen met de verantwoording van het bestuur over vorig jaar aan de hand van het verslag van de ALV 2019, het jaarverslag met alle activiteiten in 2019 en een toelichting op de financiën. Omdat we al zover in het jaar 2020 zijn kwamen actuele zaken zoals de Corona maatregelen en de speeltuin ook aan bod. De kascommissie heeft de financiele administratie goedgekeurd en er is een nieuwe commissie benoemd. Daarmee was het zakelijke deel afgerond.

Voor het meer gezellige vervolg, de pubquiz, waren bij de deelnemers vooraf tasjes thuisbezorgd met een drankje en versnaperingen om de pubsfeer op gang te brengen. Er waren 14 teams die deelnamen aan de pubquiz. Deze bestond uit 30 vragen over een breed gebied van buurtweetjes, kennis der natuur, tot voeding en muziekvragen. Helaas lukte het niet de muziek bij de vragen te laten horen, maar met de beeldfragmenten kwam iedereen toch een heel eind. Het werd een gezellige wedstrijd waarbij team Joost en Geke uiteindelijk won. Omdat daar ook de voorzitter Geke bij was, gaf die de prijs door aan de 2e plaats, team Hoppa. Deze kregen een feestelijke fles bubbels uitgereikt aan huis.

Zie de fotocollage voor een impressie van dit samenzijn op afstand.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook