Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Foto vroegere zwembad met veel aanwezigenGelukkig nieuwjaar!

Alle buurtbewoners hebben een nieuwjaarskaart gekregen van de Badstratenbuurtvereniging met bijgaande foto. Ook alle andere oud-bewoners, vrienden en bekenden van onze buurt wensen we vanaf hier een gelukkig nieuwjaar! 

Een virtuele nieuwjaarsduik in een virtueel zwembad.
Dit jaar is er helaas geen nieuwjaarsborrel in het Badhuis.
Hopelijk volgen er later dit jaar weer meer feestelijke activiteiten op ons Badhuisplein en in het Badhuis.

De foto is afkomstig uit de collecctie van Fotobedrijf Piet Boonstra bij de Groninger Archieven en daar ook te bestellen in hoge kwaliteit. Zie Beeldbank Groningen, foto nr NL-GnGRA_1785_307NL-GnGRA_1785_307
Deze foto is ook gebruikt in de wekelijkse fotoserie #buurtbeeld op ons Twitteraccount en op de Facebookpagina als #buurtbeeld #31

Zie @Badstratenbuurt op Twitter 
en op Facebook www.facebook.com/Badstratenbuurt.nl

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook