Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Parkeerplaatsen e-autosOm het gebruik van electrische auto's te stimuleren zijn ook in onze buurt door de gemeente laadpalen geplaatst. Ze staan aan de Theodorus Niemeijerstraat net achter de Coop (zie foto). Heel fijn voor de bezitters van de elcetrische voertuigen, maar andere auto's mogen er niet staan. Dus is er voor het merendeel van de ouderwetse wagens nog minder parkeerplaats.
De gemeente heeft een vergunning afgegeven voor 4 plekken, dus het kan dat er later nog 2 plaatsen worden overgedragen aan de E-cars.

Lees er meer over op de website van de gemeente: https://gemeente.groningen.nl/openbare-laadpalen-naar-een-dekkend-netwerk-voor-elektrische-auto-s

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook