Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

discussionElk voorjaar houden we als buurtvereniging een Algemene Leden Vergadering. goed idee icoon
Door Corona ging dat vorig jaar niet en is de vergadering uiteindelijk eind november gehouden met als toegift een pubquiz die een gezellige uitsmijter was (kijk hier maar).

Wie heeft er een leuk idee wat we ondanks de beperkingen van de Corona maatregelen dit voorjaar op een zondagmiddag na de ALV zouden kunnen doen? En wie wil meehelpen dat dan vervolgens ook te organiseren? 

Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een mailtje met je tips, ideeën, invallen enzovoort of spreek een van de bestuursleden aan op straat (op afstand).  

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook