Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

logo gemeente groningen

Op zondagavond 28 februari 2021 wordt aan de Eelderbrug gewerkt. UPDATE: Vanwege ziekte bij de aannemer gaan de werkzaamheden niet door en worden op een later tijdstip alsnog uitgevoerd.

Onderdelen van de Eelderbrug zijn aan vervanging toe. Er wordt op zondag 28 februari vanaf 21.00 uur aan de brug over het Noord-Willemskanaal gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden is de Eelderbrug afgesloten voor al het verkeer. Een omleiding is met borden aangegeven. De Eelderbrug is op maandag 1 maart om 05.30 uur weer open voor voetgangers, fietsers en automobilisten. 
Deze werkzaamheden leveren mogelijk geluidsoverlast op. De aannemer probeert die avond de klussen die lawaai maken vóór 24.00 uur in te plannen.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden?
Neemt u dan contact op met Sibrand Wichertjes via t.14 050 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook