Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

potlood_verkiezingenOp woensdag 2 maart zijn de verkiezingen voor de provinciale staten gehouden. Ben je ook nieuwsgierig hoe de stemming was in het stembureau Badhuis?
De opkomst was goed, maar doordat stadjers overal in de gemeente mogen stemmen kan er geen opkomstpercentage berekend worden.
Klik hier om de resultaten te zien.
Natuurlijk kun je de uitslagen ook bekijken aangeplakt in het Badhuis zelf.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook