Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

video vergaderenZondag 18 april aanstaande vanaf 15:30 houden we weer de jaarlijkse Algemene LedenVergadering van onze buurtvereniging. Omdat er nog steeds beperkingen zijn vanwege Corona gaan we dat online doen. 

Wil je meedoen, geef je dan op bij onze secretaris Annelies Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan de stukken toegetuurd en een link om deel te nemen aan de vergadering. Ook voor vragen, agendapunten en suggesties kun je bij haar terecht.

Als het goed weer is proberen we met een Coronaproof buitenactiviteit af te sluiten smiley.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook