Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo OOG TVBeno Hofman en Mirre van de Klok

 

 

 

 

 

 


In de serie De Stadswandeling op OOG TV is stadshistoricus Beno Hofman maandagavond te zien in onze Badstratenbuurt.
Wekelijks brengt hij samen met Mirre van de Klok een bezoek aan een markante plek van de stad waarbij aandacht is voor het heden en verleden (zie https://www.oogtv.nl/tag/stadswandeling/). De afgelopen week waren ze in onze buurt en het verslag daarvan is aanstaande maandag 3 mei te zien in de programmering van OOG. De uitzending begint om 17:30 en wordt gedurende de avond herhaald. Het verslag van deze Stadswandeling zal ook via Youtube zijn terug te zien.

Directe link naar het filmpje op YouTube: https://www.oogtv.nl/2021/05/de-stadswandeling-de-badstratenbuurt-is-de-kleinste-buurt-van-groningen-badstratenbuurt/ 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook