Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo Stadpark NatuurlijkDe actiegroep Stadpark Natuurlijk heeft weer een nieuwsbrief uitgebracht, nummer 11.
Zoals eerder gemeld maken zij zich zorgen over de natuurwaarde van het park vanwege de evenementenplannen van de gemeente Groningen. In de nieuwsbrief wordt aangeven dat er op woendag 12 mei een "beeldvormende" vergadering is van de gemeenteraard waarbij inspraak mogelijk is om de eigen mening van bewoners over de plannen aan de gemeenteraad kenbaar te maken. Dat kan mondeling (vanwege Corona op afstand via de computer) of schriftelijk door uw standpunt te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op de website van de gemeenteraad is hier meer te lezen over het inspreken.
Als buurtvereniging gaan we geen eigen standpunt innemen in dit proces.
In de raadsvergadering van 2 juni wordt door de gemeenteraad beslist over de Visie voor het Stadspark.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook